Feliratkozás Hírlevélre

Ajándékötletek karácsonyra 2019

Szerző: Juhász Mónika 2019-11-20

INFORMÁCIÓ AZ INFO@POWER-PLATE.HU CÍMEN VAGY A +36 20/360-1789-ES TELEFONSZÁMON KÉRHETŐ

Hálás dolog sportos ajándékot adni, nagyot nem hibázhatunk, ha jól ismerjük a másikat, és tudjuk, melyik edzésformáért van oda. Nagy többségben mostanában a futás, az otthoni fitnesz a legnépszerűbb sport, mert valahogy ezeket lehet a munka-gyerek-háztartás háromszögben is jól beiktatni a napirendbe.

Hogy mit ajánl a POWER PLATE?

1. A Power Plate sajátmárkás alakformáló krémcsaládja

Power Plate-Happyskin Fatburning krém narancs-fahéj illatban enyhe kapszaicin hatóanyaggal.
Power Plate-Happyskin anticellulit zselékrém citrus-menta illattal.
Információ és rendelés:
https://tinyurl.com/y5tgldpo



2. Otthoni edzéshez

Personal Power Plate®

A Personal Power Plate® edzőgép segítségével gyorsabban és hatékonyabban érheted el céljaidat az egyszerű fitnesz és diéta eredményeihez képest kétszer annyi zsírmennyiségtől képes megszabadítani.

Információ és rendelés: https://tinyurl.com/y4tfo7wq

ÁR: 571.500 Ft (bruttó)

Imprimir

3. Fittanyuka programunk

Az anyukák a világ minden táján nagyon jól tudják, hogy az anyaság teljes munkaidős feladat. A Personal Power Plate gép gyorsan és hatékonyan segít, hogy minden pillanatát teljes mértékben élvezhesd.

Ha szeretnéd rövid idő alatt megoldani a visszamaradt pocak problémáját és visszanyerni terhesség előtti alakodat, akkor van egy jó hírünk, a Power Plate gép kiváló fitnesz programmal segít, hogy visszanyerd szülés előtti fittséged.

http://fittanyukak.hu/

4. Innovációs kiegészítő eszközeink

Power Plate® Pulse™

Ez az új forradalmi eszköz egy vibrációs masszázspisztoly, mely segít a merev és fájdalmas izmok lazításában és megújításában, az izompólya ellazításában, a vérkeringés serkentésében és a gyorsabb regenerálódásban.

Információ és rendelés: https://tinyurl.com/wtooch

ÁR: 115.443 Ft (bruttó)

Imprimir

Power Plate® DualSphere™

Tökéletes megoldás a hatékony, koncentrált masszázshoz. Egyedi formájával és exkluzív textúrájával a DualSphere ideális a fáradt, nehezen elérhető területek, pl. a lábfejek, nyak és hát kezelésére, a feszes és fájdalmas izmok ellazítására és megújítására, az izompólya oldására, a vérkeringés serkentésére és a gyorsabb regenerálódásra.

Információ és rendelés: https://tinyurl.com/qs27d55

ÁR: 41.910 Ft (bruttó)

Imprimir

Power Plate® Roller™

Power Plate® által kifejlesztett Roller™ egy hordozható rezgő masszázshenger, mely segít a merev és fájdalmas izmok lazításában és megújításában, az izompólya ellazításában, a vérkeringés serkentésében és a gyorsabb regenerálódásban.

Információ és rendelés: https://tinyurl.com/sj4wgc7

ÁR: 41.910 Ft (bruttó)

Imprimir

5. Ajándék bérlet a Power Plate stúdiókba

Országszerte közel 80 stúdió várja kedves vendégeit, ahol a Power Plate edzésformát tudják elsajátítani. Vásárolj bérletet szeretteidnek, ezzel az ajándékkal nem fogsz csalódást okozni.

A stúdiók listája elérhető itt: http://www.power-plate.hu/Studiok.html

ajandekkartya

6. Power Plate MOVE

A Power Plate MOVE modell a legújabb Power Plate gép, a teljes test vibrációs gépek piacán vezetőnek számító márka új családtagja.
A Power Plate MOVE modell elsődlegesen a végfelhasználói fitnesz piac igényeit célozza, de használható kíméletes edzőtermi felhasználás céljára is, mint pl. kiscsoportos edzés vagy köredzés.

Információ és rendelés: https://tinyurl.com/y5n6bxox
 
ÁR: 1.638.300 Ft (bruttó)


Kategória: Termékeink

Feliratkozás Hírlevélre